Logo Van de Beek Lekdetectie

Camera inspectie voor grondige lekdetectie

Wat is camera inspectie?

Camera-inspectie is een moderne lekdetectiemethode waarbij geavanceerde camera's worden ingezet om gedetailleerde beelden vast te leggen binnen leidingen, afvoerbuizen en andere moeilijk bereikbare plekken. Hierdoor kunnen we niet alleen lekken identificeren, maar ook de conditie van de leidingen visueel beoordelen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in een badkamer, lekkage CV of een vloerverwarming lekkage opsporen.

Hoe werkt het?

  1. Invoering van de camera: Een kleine, flexibele camera wordt in het leidingstelsel geïntroduceerd via een toegangspunt, zoals een inspectieluik of een afvoer.
  2. Live beeldoverdracht: Terwijl de camera door het systeem beweegt, worden live beelden naar een monitor getransporteerd, waardoor onze specialisten real-time observaties kunnen maken.
  3. Detectie van probleemgebieden: Eventuele scheuren, verstoppingen, corrosie of andere problemen worden gedetecteerd, en de exacte locatie van mogelijke lekkages wordt nauwkeurig vastgesteld.

Waarom kiezen voor camera inspectie?

  • Nauwkeurigheid: Camera-inspectie biedt een gedetailleerd visueel overzicht, waardoor de bron van lekkages nauwkeurig kan worden vastgesteld.
  • Efficiëntie: Het is een efficiënte methode om snel problematische gebieden te identificeren zonder destructieve maatregelen.
  • Preventief onderhoud: Naast het opsporen van lekken, maakt deze techniek het mogelijk om potentiële problemen vroegtijdig te herkennen, wat kan leiden tot preventief onderhoud.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse leidingsystemen, waaronder rioleringen, waterleidingen, HVAC-systemen en meer.

Onze expertise in camera inspectie

Bij Van de Beek Lekdetectie beschikken we over deskundige professionals met uitgebreide ervaring in camera-inspectietechnieken. Of het nu gaat om huishoudelijke leidingen, industriële systemen of commerciële installaties, wij bieden op maat gemaakte en betrouwbare diensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een camera-inspectie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het identificeren en oplossen van lekproblemen. Ons team staat paraat om uw leidingsystemen grondig te inspecteren.

Neem vandaag nog contact op voor deskundig advies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Copyright © 2024 Van de Beek Groep. Alle rechten voorbehouden. Website: YZCommunicatie
chevron-down