Logo Van de Beek Lekdetectie

Diensten

Onze lekdetectieservices omvatten een scala aan technieken, afgestemd op de specifieke aard van de lekkage. We passen zowel geavanceerde moderne technieken als traditionele methoden toe.

Camera inspectie:

Met de camera kunnen we opnames maken; bovendien is hij voorzien van een zender, die de exacte locatie van het lek doorgeeft.

Detectie met formeergas:

Formeergas, ook wel bekend als traceergas, is een mengsel van gassen dat wordt gebruikt om lekken op te sporen in verschillende soorten systemen, waaronder leidingen, tanks en afgesloten ruimtes.

Endoscopie:

Hiermee kunnen we lekkages op moeilijk bereikbare plaatsen komen, zoals afvoerbuizen, spouwmuren, baden en douchebakken.

Infrarood:

Door het meten van temperatuurverschillen kunnen we lekkages in bijvoorbeeld de vloerverwarming detecteren. Ook isolatiewaarden kunnen hiermee in beeld gebracht worden.

Kleurstof:

Met een milieuvriendelijke, ongevaarlijke kleurstof injecteren we leidingen. Waar de kleurstof ontsnapt, is vermoedelijk een lek aanwezig.

Leiding lokalisator:

Hiermee kunnen we leidingen in de muren en vloeren van de woning gemakkelijk detecteren. Ook leidingen die buitenshuis onder de grond liggen, zijn eenvoudig te traceren met deze methode.

Rioolcamera inspectie:

Met een kleine camera kunnen we de binnenkant van een riolering inspecteren. De beelden worden live doorgestuurd.

Rooktest:

In dakbedekking of afvoerleidingen kunnen we met een rooktest eenvoudig lekkages opsporen.

Vochtmeting:

Een vochtmeting zetten we vaak in samen met een andere lekdetectie methode. Op deze manier kunnen we hoge concentraties vocht detecteren in steen, hout en gips.

Neem vandaag nog contact op voor deskundig advies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Copyright © 2024 Van de Beek Groep. Alle rechten voorbehouden. Website: YZCommunicatie
chevron-down