Logo Van de Beek Lekdetectie

Kleurstoftest voor effectieve lekdetectie

Wat is een kleurstoftest?

Een kleurstoftest, ook wel bekend als een tracer-test, is een geavanceerde lekdetectiemethode waarbij een milieuvriendelijke kleurstof aan het leidingsysteem wordt toegevoegd. Waar de lekdetectie kleurstof ontsnapt, identificeren we de aanwezigheid van een lek.

Hoe werkt het?

  1. Injectie van kleurstof: Een speciale, ongevaarlijke kleurstof wordt in het leidingsysteem geïnjecteerd.
  2. Verspreiding in het systeem: De kleurstof verspreidt zich door het leidingsysteem en volgt het pad van het water.
  3. Identificatie van lekkages: Waar de kleurstof ontsnapt, identificeren we de locatie van lekkages. Deze gebieden kunnen visueel worden waargenomen.

Waarom kiezen voor een kleurstoftest?

  • Snelle identificatie: De kleurstoftest biedt een snelle en visuele manier om lekkages te identificeren, waardoor directe actie kan worden ondernomen.
  • Milieuvriendelijk: De gebruikte kleurstoffen zijn veilig en milieuvriendelijk, zonder schadelijke effecten op het leidingsysteem of het milieu.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende soorten leidingsystemen, waaronder waterleidingen, afvoerbuizen, en verwarmingssystemen.
  • Effectiviteit: Deze methode is zeer effectief bij het opsporen van zowel grote als kleine lekkages.

Onze expertise in kleurstoftesten

Bij Van de Beek Lekdetectie hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in kleurstoftesten voor lekdetectie. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen, wij bieden betrouwbare diensten op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op om gebruik te maken van onze kleurstof lekdetectie testen en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het nauwkeurig identificeren en oplossen van lekproblemen in uw leidingsystemen. Ons team staat klaar om uw lekdetectiebehoeften met precisie en zorgvuldigheid aan te pakken.

Neem vandaag nog contact op voor deskundig advies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Copyright © 2024 Van de Beek Groep. Alle rechten voorbehouden. Website: YZCommunicatie
chevron-down